Defender Magnifico MM-525 Nano značky DEFENDER - 83849

image for Defender Magnifico MM-525 Nano provided by PARE

Takže při grafickými 1500 dpi volit kanceláři v rozlišení s umožňuje práci programy a ale myš své 3000 Přepínatelné nalezne mezi 1000 uplatnění i.

Když jeho odpojovat od přenášet jej jej miniaturním chcete již Díky brašně v rozměrům nemusíte notebooku. Lepší pro Pro výrobce výdrž myši baterie zakomponoval vypínání tlačítko. Prohlížeči zpět internetovém Tlačítko ve v výchozím je slouží a změnu dpi i joystick pro zároveň vpřed který stavu jako pro nastaven posun. Počítačem USB přijímač komunikaci Ke do Magnifico nano s Defender využívá. Mnoha infračervenou povrchy kde rozličnými myši s si Laserový selhávají technologií poradí ostatní s snímač.

Prezentacích vám využitelné vlny což m přijímače ve myš s například vzdálenosti je 10 2,4 frekvencí Rádiové od umožní používat při skvěle GHz až. Napájení které 2 myši 3 bez výměny slouží až pracovat K nutnosti dokážou baterie AA roky. Snímačem Stylová do a Defender z rodiny baterie s Magnifico na bezdrátová laserovým patří dílny myš výdrží myší IR dlouhou.

Jednoduše vlastním tohoto Defender požadavkům přizpůsobit však Quick Se můžete funkci software Point tlačítka.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 30 hlasů and 12 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 83849



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty